cbb mobilabonnement
Mobilabonnement

Bedste mobilabonnement til familier

Vores nye familieabonnement hos CBB Mobil

I den generation jeg tilhører – går beklagelserne tit på, at vi ikke arbejdede hårdt nok til at holde kontakten til vore familier og venner, da jeg flyttede væk fra min hjemby og blev involveret i min karriere. Således er mange af mine familie og venner, der engang var kære for mig, nu tabt – helt min skyld. Det var kun indtil min søn for nyligt, hvor jeg læste om det nye mobilabonnement fra CBB Mobil.

cbb mobilabonnement

I mine børns generation (født i 1980’erne), med sociale medier som Facebook osv. Denne generation, vil aldrig komme helt i kontakt med familie og venner (medmindre de virkelig vil). De vil derimord vide om vigtige begivenheder i deres venners og familiers liv, når tingene sker, og de kan altid nå ud, fordi der er et konsekvent kontaktpunkt – de sociale medier messaging, ‘stabile’ telefonnumre såsom mobil, email osv.

Som en konsekvens af det digitale liv vedligeholder min kone og jeg en næsten daglig ”løbende samtale” med vore 3 børn, der er flyttet væk via tre-vejs ‘tekstbeskeder’. Vi deler ofte fotos (af familiens kæledyr, som det viser sig) og lader hinanden vide om vigtige eller ubetydelige – måske sjove – ting der foregår i vores liv. Så familien er altid rigtig ude af kontakt, hvilket er en vidunderlig ting. Jeg ville ønske, at jeg kunne gøre det med min far (som er desværre meget teknofobisk). ”

Anstændig livskvalitet
Jeg bruger en stor del af min dag online, og at være hyperkoblet gør det muligt at finde alle de ting, jeg har brug for, det giver mig en – anstændig livskvalitet.

Den type liv jeg lever nu ville ikke have været muligt for 30 år siden. Jeg trøster mig med, at jeg har haft en hånd i at forme en del af dette blomstrende digitale liv.

Sicilien – mere ansigt til ansigtskultur end derhjemme hvor vi bor

Michael Rogers, en futurist fortalte: “Jeg bor nu halvdelen af ​​året i det sicilianske gårdsområde, hvor jeg takket være trådløs internetadgang kan gøre det meste af mit arbejde. For ti år siden ville det have været helt umuligt. En af de ting, jeg mest kan lide om Sicilien (ud over de oplagte attraktioner) er, at mens der er masser af Facebook og email og Twitter, har den digitale livsstil ikke farvet privat og offentligt liv så meget som det har i mit andet hjem.

Sicilien er stadig en langt mere ansigt til ansigtskultur. Hvorfor det er tilfældet, og hvor længe det vil fortsætte, er en længere historie, men det er ironisk, at jeg bruger de nye digitale værktøjer til at undgå bivirkningerne af de samme værktøjer.”