Book online nu...

 

 

Vandretur

Vores køkken er præget af de friske lokale råvarer fortrinsvis fra de omkringliggende landmænd, og menuerne veksler med årstiderne. Det er præcis Luneborg Kro og Hotels mad og hyggelige atmosfære, der er vores kendetegn. Men derudover ønsker vi at give vores gæster muligheden for at komme lidt ud i Store Vildmose, og derfor finder du her kort over Luneborg Kro og Hotels Natursti.

Stien fører dig forbi vores lokale foderstof, der er fast holdepunkt for områdets beboere, ikke mindst landmændene. Foderstoffen er også aktionær på kroen, og ejeren har ligesom 2 andre aktionærer udlånt jord til Naturstien. Uden deres velvilje ville vi ikke kunne tilbyde denne tur, og vi beder dig derfor holde dig på stien og respekterer ejerne og naturen ved ikke at smide affald mv. Stien fører dig gennem varierende natur, både langs hegn og marker samt gennem skov og krat, før du igen ender på Luneborg Kro og Hotel. 

At en så forholdsvis kort tur (1,6 km) berører mindst 3 jordejere siger noget om hvor små jordlodder, der oprindeligt var i området, og også, at denne del af verdenen ikke er blevet industrialiseret, men her er plads til den enkelte, en filosofi, der også præger Luneborg Kro og Hotel.


Luneborg Kro - Luneborgvej 310 - 9382 Tylstrup - Tlf. 98 26 51 00 - CVR 35 84 18 49 - restaurant@luneborg.dk