lån penge hos lendo
Uncategorized

Lån penge hos Lendo

Lendo – få det fulde overblik over skræddersyede lån til dig

Med Lendo er en 100 % gratis service, som finder lån til dig – med blot få trin, kan du på ganske få minutter finde et lån, som er skræddersyet til dig. Klik her og læs mere.

Få det fulde overblik forskellige lån med lendo

Er kassen tom og tømmerne fyldt med lommeuld, og står du nu og har brug for det lån til den nye mobiltelefon, boksmadras eller Prada sko? Så kan du slå vejen forbi lendo, for her får du det fulde overblik over de mange forskellige lånemuligheder, som du har at vælge imellem.

Du kan her læse mere om lendo, og hvad deres services er – men ligeledes får du også en masse gode guldkorn omkring lån af penge, nye kviklån, billige minilån, lån med fast lav rente og meget mere. God læselyst.

Hvad kan lendo hjælpe dig med?

Overblik over de bedste og billigste lån er det som lendo kan hjælpe dig med. Det kan virkelig være en jungle at finde rundt i de mange forskellige lån, som du kan vælge imellem – derfor kan en service som lendo være et rigtig stærkt værktøj til dig.

Lendo fungerer på den måde, at du vælger imellem en række forskellige formål med lånet – du kan vælge imellem:

  • Shopping
  • Ferie
  • Bil
  • Renovering
  • Gæld
  • Andet

Når du har valgt den rette menu, så kommer du ind på en side, hvor du skal udfylde en række forskellige punkter. Først og fremmest er det selvfølgelig lånebeløbet, som du skal oplyse – hvor meget vil du låne? Her kan du faktisk vælge helt op til 500.000 kroner. Derudover skal du også give nogle oplysninger omkring din person.

Det er blandt informationer omkring din profession – er du studerende eller arbejder du? Og i såfald er det på fuldtid eller deltid?
Ligeledes skal du også oplyse om din månedsløn før skat – det skyldes blandt andet, at lendo robotten skal tage højde for, hvor meget du vil kunne afdrage med om måneden. Jo højere, des højere fribeløb og dermed også højere lånetilbud.

Sådan kommer du i kontakt med lendo

Det er virkelig nemt at komme i gang med Lendo. Det første du skal gøre er naturligvis at klikke dig ind på siden – herfra vælger du så det formål, som du skal bruge lånet til. Er det til bil, shopping, ferie eller bare lidt klatgæld? Grunden til at du skal vælge et bestemt formål, skyldes blandt andet at renterne på de forskellige typer lån svinger rigtig meget. Forbrugslån har eksempelvis typisk en højere rente end et billån har, derfor dur det ikke, at du får et forbrugslån, når du skal ud og have skiftet Skodaen ud.

Når du har valgt formålet med lånet, så klikker du videre – her skal du blandt andet udfylde lidt informationer om dig selv.
Når du har udfyldt de forskellige informationer, så udfylder du et par kontaktoplysninger, så får du en lang liste af forskellige matches af Lendo, som er personligt skræddersyet til dig på baggrund af de informationer, som du har udfyldt. Smartere kan det næsten ikke blive.