Book online nu...

 

Forretter, Hovedretter, Desserter

Ønsker du selv at sammensætte jeres menu, viser vi her en liste over vores forskellige forretter, hovedretter og desserter.

Selskabsmenuer vil som oftest kræve minimum 15 kuverter.

Forretter:

Varmrøget laks på stuvet spinat med krydderurter
Pr. couvert kr. 88,-

Koldrøget laks fra egen rygeovn med salat, lemoncurd, rygeostcreme
Pr. couvert kr. 88,-

Sæsonens cremesuppe
Pr. couvert kr. 58,-

Lufttørret skinke med aubergine, trøffelolie og salat
Pr. couvert kr. 78,-

Til hver ret serveres der altid hjemmebagt brød og Ryå smør.

Hovedretter:

Rosastegt kalvefilet med pure, pommes anna, saute af sæsonens grønt og kalvesky
Pr. couvert kr. 228,-

Stegt unghane med gulerøddder og kartoffelterrin, sauce veloute
Pr. couvert kr. 198,-

Dansk gris med krydderurte-kartoffelpure, stegt og syltet porrer, cremet sennepssauce
Pr. couvert kr. 198,-

Gl. Dags oksesteg, waldorfsalat, tyttebær, glaseret løg, bønner, hvide kartofler og skysauce
Pr. couvert kr. 188,-

Svinekam stegt som vildt, waldorfsalat, tyttebær, bønner, hvide og brunede kartofler, sauce
Pr. couvert kr. 178,-

Desserter:

Chokoladekage med hvid chokoladecreme, vaniljeparfait og frysetørret hindbær.
Pr. couvert kr. 98,-

Citronfromage med flødeskum. 
Pr. couvert kr. 78,-

Islagkage. 
Pr. couvert kr. 78,-

Pannacotta med passion, chokoladecreme, marengs og krystalliseret chokolade.
Pr. couvert kr. 98,-

 

Der tages forbehold for ændringer.

Kontakt os på tlf.: 98265100 eller mail: restaurant@luneborg.dk

Luneborg Kro - Luneborgvej 310 - 9382 Tylstrup - Tlf. 98 26 51 00 - CVR 35 84 18 49 - restaurant@luneborg.dk