Book online nu...

 

 

Selskaber og fest

Luneborg Kro og Hotel er den perfekte ramme om enhver festlig begivenhed, det være sig bryllup, konfirmation, fødselsdage eller andre mærkedage.

 

Vi laver altid mad af høj kvalitet baseret på lokale råvarer. Vi serverer altid hjemmebagt brød og det meste laver vi helt fra bunden. Samtidig kan du regne med professionel betjening i vores hyggelige lokaler og du får derfor en fest, der vil blive talt om længe.

 

Vi begynder altid med et møde, hvor menuen og vinene drøftes. Derefter sammensætter vi en fest der passer til begivenheden og økonomien. Er der særlige ønsker om specifikke retter eller anretninger, er det naturligvis også noget, vi klarer. Vi har plads til ca. 80 personer i restauranten. Er der tale om et mindre selskab er der mulighed for at holde festen i Jagtstuen.

 

Vi kan yderligere tilbyde overnatning på kroen, så I ikke behøver bekymre jer om hjemtransport. Næste morgen arrangerer vi en lækker morgenbuffet eller brunch. I forbindelse med et bryllup eller større fester, stiller vi brudesuiten eller værelse i hovedbygningen til rådighed for værtsparret uden beregning.

Kontakt os på tlf.: 98265100 eller mail: restaurant@luneborg.dk

 

Luneborg Kro - Luneborgvej 310 - 9382 Tylstrup - Tlf. 98 26 51 00 - CVR 35 84 18 49 - restaurant@luneborg.dk