Book online nu...

 

 

Menuforslag

Vi præsenterer her forskellige forslag til frokostbuffet, aftenbuffet og serverede menuer. Der er naturligvis kun tale om forslag, idet vi med største fornøjelse skræddersyr ethvert arrangement ud fra ønsker og behov.

Borddækningen er med hvide duge, servietter, lys og blomster (i vase) og det er naturligvis indregnet i prisen. Specielle blomsterdekorationer kan arrangeres efter ønske mod merpris. Selskabsmenuer vil som oftest kræve minimum 20 kuverter.

                                          

Frokost buffet

Stegte og marinerede sild med karrysalat og kogte æg

Røget laks med salat og honning vinaigrette

Klassisk hønsesalat med bacon

2 slags pålæg med tilbehør

Æggekage med vildmose kartofler og bacon

Rosastegt svinemørbrad med bløde løg og skysauce

Lun leverpostej med svampe

Danske oste med tilbehør

Årstidens frugttærte med vaniljecreme

Rugbrød og flûtes samt smør

Pris pr. couvert kr. 228,-

 

Aftenbuffet 1

Røget laks med salat og honning vinaigrette

Gravad lyssej med salat og sennepsdressing

Cæsar salat med croutons og parmesan

Langtidstilberedt gris med saute

Stegt kalveculotte med rosmarinbagte kartofler og kalvesky

2 slags salater

Hjemmebagt brød og smør

Chokoladekage med chokolade ganache

Årstidens frugttærte med vaniljecreme

Pris pr. couvert kr. 298,-

 

Aftenbuffet 2

Valgfri forret fra menukort (serveret på tallerken).

Dampet fisk på fennikel-rodfrugt salat med sennepsdressing

Dansk gris med kålsaute

Stegt unghanebryst med sæsonens grønt.

Stegt kalvefilet med rosmarin bagte kartofler og kalvesky

2 slags salater

Hjemmebagt brød og smør

3 slags dansk ost

Chokolade brownie, nødder, chokolade creme

Æblemazarin m. vanilje creme

Pris pr. couvert kr. 348,-

 

Serveret menu 1

Røget laks fra egen rygeovn med salat, lemoncurd og rygeostecreme

Dansk gris med krydderurte-kartoffelpure, stegt og syltede porrer og cremet sennepssauce

Karamelkurv med syltede frugter, parfait, sorbet og chokoladecreme

Pris pr. couvert kr. 348,-

 

Serveret menu 2

Appetizer: 

Laksemousse med maltjord og agurk

Lufttørret skinke med aubergine, trøffelolie og salat.

Pocheret unghanebryst rullet i sprødt skind, med kartoffelterrine, gulerødder og sauce veloute.

Vaniljeparfait med karamel, havtorn og marengs.

Pris pr. couvert kr. 378,-

 

Serveret menu 3

Appetizer

Kyllingelever-mousse med marineret porre

Dampet fisk med urter, cremet fiskesauce og rogn

Braiserede svinekæber med saltbagt selleri og bladselleri.

Oksemørbrad med trøffelpure, løg, sæsonens grønt og rødvinssauce.

Æbledessert med, sorbet, tørret mazarin og rosmarin karamel

Pris pr. couvert kr. 478,- 

 

Der tages forbehold for ændringer.

Kontakt os på tlf.: 98265100 eller mail: restaurant@luneborg.dk

Luneborg Kro - Luneborgvej 310 - 9382 Tylstrup - Tlf. 98 26 51 00 - CVR 35 84 18 49 - restaurant@luneborg.dk