Book online nu...

 

 

Selskabsmenukort

Vi viser her de forretter, hovedretter, desserter mv. som er de mest populære. Med udgangspunkt i de forskellige retter kan man sammensætte den ønskede menu og selv udregne prisen.

3 retter koster pr. couvert kr. 348,-

4 retter koster pr. couvert kr. 418,-

Bemærk: Ønskes natmad bestilles det ud over de 3 eller 4 retter.

 

Forretter

Alle forretter serveres med hjemmebagt brød og smør

Varmrøget laks på stuvet spinat med krydderurter

Dampet fisk med urter, cremet fiskesauce og rogn

Perlehøneterrine med parmaskinke på plukket salat, serveret med røget cremefraiche og foie gras sne

Sprød kyllingsouffle med salat, radiser og sauce tatar

Smørdampede asparges med pocheret æg og luftig hollandaise (kun i sæson)

Koldrøget laks fra egen rygeovn med salat, citronconfit og rygeostecreme

Cremet fiske/muslinge suppe m. urter

Persillesuppe med sprængt svineskank

Lufttørret skinke med aubergine, trøffelolie og salat

 

Mellemretter

Foie gras terrine på ristet brød med æble (tillæg kr. 20,-)

Braiserede svinekæber med saltbagt selleri og bladselleri

Jomfruhummer med hummersne, hummermayonnaise, vagtelæg og salat (tillæg kr. 20,-)

Rimmet kammusling med æble, dild og saltet nødder.

Rørt tatar med kartoffelchips og peberrod.

Stegt brissel med gulerodspure, hønsesky og krydderurter

Rosastegt andebryst og friteret anderillette med chutney og kål.

Stegt duebryst med appelsin glaseret gulerod og krydderurter. (tillæg kr. 20,-)

 

Hovedretter

Alle hovedretter serveres med 2 slags vildmosekartofler.

Lammeculotte med forkullet hvidløg, selleripure, sæsonens grønt og lammesauce tilsmagt med rosmarin.

Rosastegt kalvefilet med pure, pommes Anna, saute af sæsonens grønt og kalvesky.

Pocheret unghanebryst rullet i sprødt skind, med kartoffelterrine, gulerødder og sauce veloute

Oksemørbrad med trøffelpure, løg, sæsonens grønt og rødvinssauce (tillæg kr. 30,-)

Dansk krondyrfilet med beder, syltede svampe, løgpure og sauce cassis (tillæg kr. 60,-)

Dansk gris med krydderurter, kartoffelpure, stegt og syltet porrer og cremet sennepssauce

 

Dessert

Pannacotta med passion sorbet og variation af hvid chokolade

Karamelkurv med syltede frugter, parfait, sorbet og chokoladecreme

Vaniljeparfait med karamel, havtorn og marengs

Chokoladedessert m. mousse, krystalliseret chokolade, og hindbær sorbet

Æbledessert med, sorbet, tørret mazarin og rosmarin karamel

Friske jordbær med vanilje is og marengs (kun i sæson)

Rabarberkompot med bagt chokolade, råsyltede rabarber og rabarber sorbet (kun i sæson)

Ønskes en ekstra ret med nordiske oste med tilbehør, er der et tillæg på kr. 108,- pr. kuvert.

 

Lette snacks

Nødder, Oliven og sprødt brød med urtemayonnaise

Pris pr. couvert kr. 20,- 

 

Appetizer

Røget krondyr med kartoffelskum

Laksemousse med maltjord og agurk

Østers med diverse tilbehør (tillæg kr. 30,-)

Rørt anderilette med sprødt rugbrød

Lufttørret skinke med tatarsauce

Kyllingelever mousse med marineret porre

Vælg en - Pris pr. couvert kr. 30,-

 

Smagsrenser

Lime granité med mynte

Hvidvin og basilikum granité

Hyldeblomst granité

Champagnesorbet med Crémant

Vælg en - Pris pr. couvert kr. 20,-

 

Predessert 

Lille sød anretning inden desserten pris pr. couvert kr. 25,- 

 

Efter middagen

Kaffe og the pris pr. couvert kr. 30,-

2 slags småkager pris pr. couvert kr. 20,-

Kransekager toppe pris pr. couvert kr. 25,- 

Petit four Kr. 30,-

Fyldte chokolader Kr. 40,-

 

Natmad 

Kartoffelsuppe med bacon og purløg

Hotdogs med tilbehør (tillæg kr. 10,-)

Frikadeller med kartoffelsalat og grøn salat

Tarteletter med høns i asparges

Æggekage med bacon, rødbeder og sennep

Pølse/pålægsplanke med hjemmebagt brød, traditionel eller italiensk inspireret (tillæg kr. 20,-)

Karrysuppe med kylling og ris

Klar suppe med kød og melboller

3 slags tærte med grøn salat

Sandwich med diverse fyld

Chili con carne med cremefraiche

Pris pr. couvert  kr. 78,-

 

Der tages forbehold for ændringer.

Kontakt os på tlf.: 98265100 eller mail: restaurant@luneborg.dk

Luneborg Kro - Luneborgvej 310 - 9382 Tylstrup - Tlf. 98 26 51 00 - CVR 35 84 18 49 - restaurant@luneborg.dk