Lån penge hos Lendo

Lån penge hos Lendo post thumbnail image

Lendo.dk – Lån penge realistisk

Der er to ting, du skal overveje grundigt, før du låner penge: Hvor mange penge du skal bruge, og hvordan du vil betale dem tilbage. Når du optager et lån hos Lendo, skal du gøre det klart for dig selv, hvad ud skal med lånet. Hvis du skal købe ny cykel i det lokale supermarked, har du ikke brug for at låne 50.000 kr. Hvis du låner så mange penge, ender du med at bruge dem. Det skal du også have lov til, det er dine penge. Men hvis du egentligt ikke planlagde at låne penge til mere end en cykel til et par tusind kroner, så lad være med at låne mere.

På den anden side skal du heller ikke låne for lidt. Det giver sig selv, at du ikke skal låne 50.000 kroner, hvis du skal skifte tag på huset. Her ender du med et projekt, som ikke bliver færdigt. I bedste fald ender du med et tag i utroligt dårlig kvalitet. For 50.000 kroner er det stort set umuligt at udskifte selv det mindste tag. Selve materialerne vil koste meget mere. Dertil kommer arbejdskraft, som ikke ligefrem er gratis.

Medmindre du er uddannet til at gøre jobbet, kan gøre det hele selv og tage fri fra arbejde til det, så lån mere fra starten. Du skal lægge et realistisk budget og lave en realistisk plan for tilbagebetaling. Især ved byggeri kan der opstå en masse forskellige komplikationer, der kan gøre processen dyrere. Det er ikke sikkert, at du kan forhøje dit lån, når det først er indgået. Derfor skal du låne det rette beløb fra starten.

lendo

Lån penge ét sted

Når du beslutter dig for at låne penge, så lån alle pengene ét sted. Alle eksempler viser, at det bliver noget rod, hvis man låner penge en masse forskellige steder. Det er helt essentielt, at du sætter dig ind i de forskellige typer af lån, og hvad du vil med dine penge. Der er ikke noget rigtigt eller forkert svar, men du skal have et overblik.

Hvis du skal bruge et mindre beløb til en ny cykel eller computer, så er de hurtige forbrugslån tit en god løsning. Det er let at optage et forbrugslån, og der er ofte tale om et mindre beløb. Står du til gengæld og skal bruge et stort beløb, så find et kreditinstitut der udlåner store beløb. Selvom det ser smart ud ved første øjekast, så går det næsten altid galt, hvis man laver 10 gunstige og hurtige lån på 10.000 kroner i stedet for ét på 100.000 kroner.

Lån penge i banken

Der findes et lån til alle mennesker. Lån penge uanset om du har millioner på bankbogen i forvejen, eller du står uden arbejde. Det store spørgsmål er bare, hvor man skal optage lånet. Hvis du gerne vil tage lån i huset i forbindelse med en ombygning, vil det oplagte valg være at gå ned i banken. Det er den mest gængse og udbredte måde at gøre det.

Banken vil ofte være mere tilbøjelig til at låne penge til en kunde, der i forvejen har penge på kontoen. Det er fordi, bankerne tænker på sikkerheden for, at de får deres penge tilbage. Hvis du allerede har bevist, at du kan spare op, så mener de fleste banker, at der er større sandsynlighed for, at du kan betale tilbage. Det giver jo meget god mening.

Nu er det ikke desto mindre sådan, at det ofte er i situationer, hvor man ikke har nogen penge, at man gerne vil låne penge. Det ved bankerne selvfølgelig godt, og derfor er der også muligheder i de fleste tilfælde. Men står du i en situation, hvor du er på SU eller overførselsindkomst, kan det godt være, at banken ryster på hovedet. Det er helt sikkert, at banken ikke vil låne dig penge, hvis du står i RKI. Også selvom, du altid har været en god kunde og er kommet i RKI i sidste måned, fordi du ikke fik betalt din elregning.

Lån penge i banken når

 • Du allerede/normalt har penge på kontoen.
 • Der er mulighed for at stille sikkerhed i f.eks. fast ejendom.
 • Du har en fast månedlig indkomst.
 • Banken giver en god rente med en god løbetid.
 • Du vil have vejledning af din bankrådgiver.

Lån penge andre steder

Hvis du er blevet afvist af banken eller på forhånd ved, at du ikke kan optage lån der, så er der mange andre muligheder derude. Der findes mange forskellige typer af lån, som du kan optage online. I de her år bliver det også muligt at låne større og større beløb online. Når du låner penge online, er der mange ting, der er meget lettere.

Du behøver ikke at sidde overfor en bankrådgiver og få svedige håndflader. I banken skal du også ofte forklare hvorfor, du gerne vil låne penge. Det er du også fri for, når du låner penge online. Lån penge online, hvis du gerne vil optage lånet hurtigt. Det tager meget kort tid fra du ansøger, til du får at vide, om du har fået bevilget lånet eller ej.

Skulle det ske, at du har fået lånet, så kan du ofte underskrive det elektronisk, og så går pengene direkte ind på din konto. Bliver du til gengæld afvist, så er der mange andre muligheder derude. Til gengæld er der nogle andre ting, du skal være opmærksom på.

Hvad angår den tid du bruger på at optage lånet, så er det hurtigt overstået. Men det kan godt betale sig at bruge lidt ekstra tid på at læse det med småt. I modsætning til i banken, så er der ikke en rådgiver, som du kan stille alle de svære og irriterende spørgsmål.

Lån penge på nettet eller mobilen når

 • Det skal gå hurtigt fra du ansøger, til du modtager pengene.
 • Du gerne vil bruge lidt ekstra tid på at læse det med småt.
 • Du står i RKI eller af anden grund ikke kan låne i banken.
 • Du fysisk ikke er i nærheden af din bank. – Du er måske ude at rejse.

Det skal du huske, før du låner penge

Det er altså ikke særligt svært at optage et lån. Der er muligheder for alle uanset økonomi, indkomst og eventuel anden gæld. Lån penge uanset om du er studerende eller ejer en stor virksomhed.

Når det er så let at låne penge, kan man til gengæld også komme til at foretage forhastede valg. Det er vigtigt, at du respekterer den låneaftale du indgår, og at du ved, hvad du går ind til. Det er ikke farligt at låne penge, og det er en god mulighed for rigtigt mange mennesker. Men for at du ikke skal løbe ind i problemer, så tænk dig lidt om, inden du beslutter dig for at optage et lån.

Det skal du gøre før du låner penge

 • Skab et klart overblik over, hvor mange penge du gerne vil låne.
 • Sæt dig ned og lav en realistisk plan for tilbagebetaling.
 • Gør det helt klart for dig selv, hvad du skal bruge pengene til.
 • Forhold dig til fordele og ulemper ved banken, sms lån og andre online lån.
 • Vurder om du har brug for pengene nu og her, eller du godt kan vente nogle uger eller en måned.
 • Undersøg om det passer dig bedst med et gratis lån med måske lidt højere rente eller et lån, der koster nogle penge at oprette.
 • Se dig omkring på markedet. Der er masser af muligheder for at finde det rette kviklån.
 • Læs anmeldelser af de forskellige kreditinstitutter på nettet.
 • Spørg venner og familie om deres erfaringer med at optage lån.

Nu er du godt rustet til at optage et lån. Uanset om du har prøvet det før eller ej, skal du ikke være et finansgeni for at kunne få lidt ekstra luft i økonomien.