Zalando har tøj til damer, herrer og børn

Zalando har tøj til damer, herrer og børn post thumbnail image

Zalando blev stiftet i Tyskland i 2008 og er en netbutik, der sælger tøj, sko og andre modeartikler. De voksede sig hurtigt til at være en af Danmarks og Vesteuropas førende forhandlere af tekstiler og sko, og Zalando står faktisk for 2.6 % af alle nethandler i Danmark. 

De er populære af en grund, for Zalando er en af de mest velvoksne tøj- og skoforhandlere i Danmark – deres udvalg er enormt, og de har noget til alle. Samtidig tilbyder Zalando gratis levering og gratis returnering samt 100 dages fuld returret. Det gør det nemmere at finde lige netop det rigtige look, uden at du skal bekymre dig om de trælse omstændigheder med returneringen, hvis størrelsen ikke lige passer perfekt. 

Zalando modtager mange forskellige betalingsformer (VISA, Mastercard, PayPal, faktura mv.) og har også gode leveringsmuligheder, som sikrer dig, at du altid har tøjet hurtigt i hænde. Leveringstiden ligger mellem 2-5 hverdage. Der følger en gratis returlabel med alle pakker, så du aldrig skal gå i for stort eller for småt tøj, fordi det er lettere eller billigere end at sende det retur.

Zalando har et super kundeserviceprogram

Zalando har et rigtig godt kundeserviceprogram, hvor du så godt som aldrig vil opleve nævneværdig ventetid på at snakke med en kompetent medarbejder. Deres team sidder klar til at assistere dig både på e-mail, telefon og chat, såfremt der mod forventning skulle opstå problemer. Du kan også ofte finde gode procenter på tøj fra Zalando via deres rabatkoder, som du kan få tilsendt med jævne mellemrum i deres nyhedsbreve.

Zalando har tøj til damer, herrer og børn og har alt fra funktionelt, simpelt og zalan, som sikrer dig den perfekte stil til sæsonen. Derudover har de tøj og sko til sport, såsom løbesko, træningssko, outdoor-sko, sport-BH’er, t-shirts og poloer samt accessories som ure, tasker, punge, solbriller og smykker. Der er virkelig meget at gå på opdagelse i på deres onlineplatform.    

Hvis det skal være rigtig stilfuldt, men stadig relativt billigt, så kan du tjekke Zalandos designermode-afdeling ud. Zalando har altid masser af seje brands på lager, for eksempel Tommy Hilfiger, Samsøe Samsøe, Vero Moda og meget andet. Zalando har pt. over 1500 forskellige brands inden for herre- og damemode såvel som børnemode. 

Zalando har også et bæredygtighedsmærkat til de tekstiler, som opfylder kravene for at modtage sådan ét. Dermed kan du handle med god samvittighed, når du skal købe dit tøj. Zalando har også en intuitiv app, som du kan hente på både Google Play Store og App Store, hvori du let og overskueligt kan filtrere, så du kun præsenteres for de relevante varer. 

Alt i alt er Zalando en stor spiller på tøj- og skomarkedet med deres kæmpestore udvalg, hvor der altid er noget til enhver smag. Deres internettrafik vidner om en virksomhed, der er rivende populær og bugner af tilfredse kunder. Hvis du mangler tøj eller sko, skal du altid tjekke Zalando ud, for de har garanteret, hvad du står og mangler et sted i deres sortiment.